Мирослав Костадинов  е женен от 7 години. Той обаче предпочита

...
Мирослав Костадинов  е женен от 7 години. Той обаче предпочита
Коментари Харесай

Как ли ще реагира съпругата му? Поведението на Миро граничи с наглост

Мирослав Костадинов  е женен от 7 години. Той обаче избира да няма отговорности към други животи. Дали брачната половинка му Елица е щастлива от този факт, всяка жена мечтае да стане майка.

47-годишният реализатор няма никакви планове да става баща. Той е прекомерно ангажиран да се среща с млади девойки на възраст сред 20 и 30 години. Припомняме, че с жена му живеят в разнообразни страни и се виждат рядко.

В „ Гласът на България “ виждаме доста сластно държание от страна на Миро. От 12 души в тима цели 8 са дами, а той самият споделя, че не желае да се обръща на мъжки гласове.

Преди  време Миро имаше гей забежки. Изглежда това е останало в предишното и се е ориентирал в вярната посока.  Трудно се сдържа да не изневерява на жена си, което е доста подло от негова страна. По-добре да се раздели с нея. Елица знае за изневерите, само че не ги разяснява. Двамата са дружно цели 10 години, преди да встъпят в брак. Явно тя доста го обича, с цел да се подлага на сходно оскърбление.

В мрежата не имат вяра, че Миро е оправил половата си ориентировка и считат, че е особено за гейовете да се обкръжават със дами.

Източник: crimes.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР